Kamis, 19 November 2015

Adakah Chiropractic Care baik untuk seisi keluarga? KANAK Terlalu?

Adakah Chiropractic Care baik untuk seisi keluarga? KANAK Terlalu?

Cape Girardeau Chiropractors telah berjaya dalam membantu kanak-kanak dan orang dewasa. Kanak-kanak juga boleh menerima Pelarasan Kiropraktik apabila mereka mengalami ketidakseimbangan atau disfungsi di leher, belakang atau tulang belakang. Walau bagaimanapun, kerana kanak-kanak dan kanak-kanak kecil badan 'adalah berbeza maka orang dewasa, ia adalah sangat sangat sangat penting (anda menjadi sangat?) Untuk mengambil pendekatan yang khusus dan khusus untuk mereka. Sebagai contoh di banyak pejabat Cape Girardeau Upper serviks Chiropractic terdapat alat yang sangat tepat untuk mengukur jika mereka memerlukan penjagaan, dan menggunakan teknik kuasa yang sangat khusus dan cahaya. Ini adalah salah satu daripada sebab pejabat ini melihat begitu ramai kanak-kanak dan bayi.

Cape Girardeau Chiropractic untuk Bayi atau Kanak-kanak, atau Malah Bayi

Ramai orang-orang muda mengalami trauma utama semasa proses kelahiran mereka. Ini adalah mengapa ia adalah penting bahawa ibu bapa memberikan tumpuan kepada apa-apa isu di leher atau tulang belakang mereka. Anak-anak muda kita lihat sering tidak dapat berkata-kata atau menerangkan kesakitan yang mereka rasakan, jadi cuba untuk belajar mereka apabila mereka duduk dan tinggal diam.

Jika anak anda sentiasa memandang ke arah yang sama (iaitu sentiasa mempunyai kepala berpaling ke kiri atau kanan), maka ini boleh menjadi tanda kerengsaan pada tubuh mereka, atau boleh menjadi permulaan kepada beberapa isu yang akan datang. Dalam kes-kes pembetulan yang boleh membantu untuk kanak-kanak. Sudah tentu hanya membenarkan Cape Girardeau Chiropractor yang mempunyai satu cara untuk memeriksa anak anda dalam cara kerja analisis dengan anak anda (iaitu Anda boleh mengharapkan mereka untuk menggunakan lebih daripada sekadar tangan mereka untuk menentukan sama ada bayi anda mempunyai masalah, jika Chiropractor anda semata-mata menggunakan tangannya untuk menentukan jika anda adalah bayi perlu pelarasan, maka dia mungkin tidak melihat gambar penuh bagaimana sistem saraf berfungsi !!)

Sejak tulang belakang bayi adalah bahagian yang penting dalam pembangunan yang betul mereka, mempunyai bayi anda diperiksa untuk memastikan semuanya sedang membangunkan betul adalah satu idea yang baik (saya tidak boleh menekankan cukup, kepentingan mencari tempat yang Cape Girardeau Chiropractor yang menentukan jika anda memerlukan Chiropractic dengan menggunakan lebih daripada tangannya untuk mencucuk di sekitar atau merasa sesuatu, anda perlu mencari seseorang yang mengukur supaya mereka tahu apa isu itu penuh!)

Satu lagi pemerhatian yang besar untuk kanak-kanak di bawah jagaan Upper serviks adalah mereka seolah-olah sakit banyak kurang kerap, mempunyai jangkitan telinga kurang, dan hanya secara umum seolah-olah mempunyai banyak manfaat kesihatan jangka panjang lain.

Cape Girardeau Chiropractic untuk kanak-kanak dan kanak-kanak!

Selalu dalam kanak-kanak yang lebih tua, gaya hidup yang aktif dan sukan juga boleh mendedahkan mereka kepada banyak masalah yang tinggal di tulang belakang dan leher mereka. Inilah sebabnya mengapa ia begitu biasa untuk mencari kanak-kanak di Cape Girardeau Kiropraktor. Dalam kes lain kanak-kanak yang mengalami perkara-perkara seperti migrain atau sakit kepala boleh menarik nafas lega banyak jika mereka menerima pembetulan yang sesuai dengan baki tulang belakang mereka dan struktur tulang belakang. Anda boleh melihat kekerapan atau intensiti sakit kepala ini dikurangkan secara mendadak.

Bagaimana anda perlu menentukan sama ada kanak-kanak yang memerlukan penjagaan?

Hanya apabila masalah ini sudah sampai ke tahap kritikal adalah ia mudah untuk anda untuk melihat bahawa kanak-kanak mungkin memerlukan penjagaan kiropraktik. Oleh itu, adalah amat sukar untuk mengenal pasti jika kanak-kanak itu boleh mendapat manfaat daripada Chiropractic Care. Pengesanan awal masalah tulang belakang adalah penting untuk memastikan bahawa anak anda disediakan dengan penjagaan perubatan yang diperlukan untuk menjaga tubuh berfungsi secara normal dan untuk menjaga anak anda bebas daripada rasa tidak selesa yang berkaitan dengan keadaan mereka. Di bawah adalah beberapa tanda-tanda amaran biasa yang mungkin menunjukkan disfungsi tunjang atau ketidakseimbangan dalam kesihatan kanak-kanak.

• Corak tidur yang tidak normal
• tidak sejajar bahu (terlalu tinggi atau menggegarkan kembali berbanding dengan yang lain)
• mobiliti terhad kepala atau leher (tidak boleh menghidupkan menuju jarak yang sama dalam kedua-dua arah)
• Perulangan jangkitan telinga
• Scoliosis
• sakit kepala berterusan
• Katil-membasahkan (melepasi umur yang boleh diterima)
• selsema berterusan
• Bagi bayi, kesukaran dalam penyusuan susu ibu atau Colic

Selalunya orang mendapatkan Cape Girardeau Chiropractor untuk kanak-kanak mereka apabila mereka telah mengalami kecederaan kerana terjatuh trauma. Ini adalah bijak kerana ia adalah yang paling sering kecederaan fizikal di leher dan tulang belakang yang bermula banyak masalah-masalah dalam kesihatan kanak-kanak. Dalam banyak kes kerana kanak-kanak begitu cepat menyesuaikan diri, ada rasa sakit atau kecederaan yang perasan pada permulaan, tetapi sering kali masalah ini adalah dalaman dan nyata itu sendiri kemudian.

Adakah Chiropractic Selamat?

Sama seperti dengan orang dewasa kita, Upper Penjagaan serviks menggunakan sistem yang sangat tepat, tepat, dan lembut pembetulan, supaya anak itu boleh menjalani satu prosedur yang agak menyakitkan Chiropractic Care.

Girardeau Cape Chiropractor anda harus bermula dengan penilaian terhadap keadaan anak anda dengan bertanya anda atau kanak-kanak itu jika boleh tentang masalah masing-masing. Ujian Seterusnya khusus di atas dan di luar hanya perasaan dengan tangan mereka perlu dilakukan pada anak anda! Jika ada sebab untuk Penjagaan Chiropractic, mengharapkan anak-anak anda untuk bertindak balas untuk menjaga dengan cepat. Mereka sering bertindak balas lebih cepat daripada orang dewasa dan hanya memerlukan beberapa lawatan sehingga fungsi normal semula.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar