Kamis, 19 November 2015

Menggunakan Pemulihan Asli Homeopathic

Menggunakan Pemulihan Asli Homeopathic

Herba cenderung untuk menjadi agak berpatutan, dan terdapat sejumlah besar herba yang boleh digunakan untuk merawat hampir semua penyakit. Di sini, kami akan pergi ke atas bagaimana untuk menggunakan herba dan tumbuh-tumbuhan untuk menggalakkan kesihatan fizikal dan juga mental dan emosi kesejahteraan.

Ubat-ubat herba boleh mengambil pelbagai bentuk, walaupun kebanyakan digunakan dalam bentuk sama ada teh, serbuk yang dicampurkan ke dalam cecair, atau mengambil keseluruhan. Bergantung kepada potensi herba, serta apa yang perlu dilakukan dalam usaha untuk melahirkan potensi itu, anda akan mahu menggunakannya dengan cara yang berbeza. Sebagai contoh, kilang teh hijau Camelia sinensis mengandungi komponen yang telah ditunjukkan untuk melawan pertumbuhan sel-sel kanser payudara, serta menyembuhkan parut. Walau bagaimanapun, sifat herba adalah seperti yang ia adalah yang paling kuat (apatah lagi yang paling menyeronokkan) apabila dikeringkan dan kaya dengan air untuk membuat teh.

Herba lain memerlukan aspek-aspek tertentu diambil dari kilang. Sebagai contoh, ekstrak biji bunga raya digunakan sebagai anti-kulat dan agen anti-mikrob. Herba lain boleh dimasukkan ke dalam kapsul, seperti tablet halia, yang digunakan untuk mengelakkan demam pagi (loya dan muntah) semasa mengandung. Beberapa bentuk ubat-ubat herba membuat ia mungkin untuk menggunakan sejumlah besar tumbuhan yang berbeza untuk melawan segala-galanya daripada pertumbuhan kanser kepada gejala-gejala sejuk untuk kemurungan dan tekanan.

Jika anda sedang menghidap penyakit fizikal yang kronik, ketidakseimbangan emosi, penyakit jangka pendek seperti selesema atau flu, atau keadaan perubatan yang serius, terdapat hampir selalu merupakan herba yang boleh membantu. Kajian mengesahkan kesan pelbagai herba berbeza-beza, dengan beberapa herba yang diiktiraf secara meluas sebagai berguna dalam penyembuhan, seperti lidah buaya, yang digunakan dalam jumlah yang besar produk komersial. Herba lain yang seluas disahkan, dan akan memerlukan beberapa kajian untuk menentukan sama ada mereka akan membantu anda ubat-ubatan homeopati adalah masa tradisi mulia penyembuhan yang boleh memberikan manfaat yang besar.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar